CHECK!

Blogg, Inredningsskolan / Permalink / 0
Efter en lång väntan fick jag idag reda på att jag har blivit godkänd i kurserna butikskommunikation och företagsekonomi. WIHO! Det är en enorm lättnad och känns helt underbart att jag än så länge har klarat av alla de kurser som utbildningen har erbjudit mig.
Helt otroligt egentligen när jag tänker närmare på det, men där ser man vad som händer när jag pluggar något som jag kan se mig själv använda mig av i framtiden! Det är den motivationen och "moroten" som krävs för att jag ska palla.
Men jag måste ändå erkänna att lite kreativitet inte hade skadat i nuläget!! Det är flera veckor/månader sedan som jag fick lov att göra sånt som jag brinner för och det märks. Att ha alla dessa tankar och idéer som snurrar runt i mitt huvud är lite av en energibov när jag inte har tid att ta mig an dem.. Nu är det inte många månader kvar till nästa praktik!
 
Det har varit mycket jobb med att bli sambo och flytta till en ny ort. Att pussla ihop tiden så man kan köra på så effektivt som det bara går med att flytta, köpa grejer, bo in sig och försöka känna av hur det känns etc. samtidigt som man ska försöka plugga in teorigrejer, skriva salstentor och vara närvarande i klassrummet på föreläsningarna. 
Trots all tidspress och farande hit och dit för att vara närvarande där man måste så är det en underbar tid i mitt liv. Jag har flyttat ihop med min kille, jag är lycklig, jag tillbringar min sista natt i min lägenhet i Älmhult inatt för att imorgon efter skolan få hjälp av min snälla mamma och syster att städa och flytta ut det sista. Sen är det dags att lämna över nycklarna. Jag hoppas innerligt att jag i samband med flytten kommer kunna träffa min familj lite oftare då jag har dåligt samvete över att inte ha varit hemma på Österlen sen i somras. Time flies, det vet vi alla men jag ska minsann bli bättre på att ta vara på tiden nu när jag inte har ett distansförhållande som har krävt enormt mycket tid och planering och en lägenhet i smålands skogar där det har tillbringats alldeles för många ensamma dötimmar. 
Nu inleder jag en ny period i mitt liv som jag länge har längtat efter, från och med imorgon! :)
Till top